tirsdag 6. september 2011

Dag 1, flyturen


Evighetsiden(kursiv): Nå sitter karoline og jeg på flyplassen i istanbul, og vi lever fortsatt. Vi er omtrent halveis i flyreisen vår, og venter på å gå ombord på flyet.  (bilde)

på flyet til Istanbul møtte vi den søteste familien, de skulle besøke familien i kenya. Snakket relativt dårlig norsk, noe som gjorde det enda mer sjarmerende. Ble likevel litt spørrende etter at de dro, har muslimer lov til å amme offtenlig? Tenkte siden de er veldig opptatt å gå veldig dekket til. Spesielt den konservativedelen. Vet jo også at hodeplagget er kultur og tradisjon, og at en del følger den fordi de, de omgås med gjør det og det skaper sammenhørlighet ogsånt. hmmm.

Flyet til Delhi er en del større enn det vi charterflyet vi fløy til istanbull, og vi har fått en hel firemansrekke for oss selv. Selvfølgelig klarte jeg å sovne før det ble delt ut sokker, øyelapper og øretelefoner. Så da filmen akkurat hadde startet, og jeg tenkte "yea, nå går jeg ikke glipp av noe". Så tar det nesten en time før jeg faktisk får øretelefonene.

Jeg er også ganske glad for at jeg ikke er handicapet eller overvektig på fly, for handicap toalettet er på bredde med rompa mi. Uten å overdrive! De vanlige toalettene, må man jo gå baklengs inn i.

Har lært at kikk på øyelapper før du kjøper dem, slik at du slipper å kjøpe de som det ser ut at du har pupper i panna. Eller får crazy myggøyne. (bilde)

Har en klump med spenning i magen, og så mange spørsmål og tanker. Dette skriver jeg selvfølgelig før vi har landet i Delhi. Vi har også sett mange søte indere på flyet med drakter i regnbuens farger. Ikke lenge før det blir vår tur.

Er en del tyskere her, og et jentegjeng de stirrer sikkelig på oss og har smilt til oss 333432 ganger. Eller egentlig bare tre. likevel, fikk en følelse at de kanskje skal på det samme som oss? det hadde vært litt artig.

Vi har også funnet ut at ett av målene for turen er å IKKE komme hjem i likkister. høres ikke det bra ut?

Vi vil også ri på elefanter, overnatte i ørknen med kameler, besøke dalai lama, thamasjal, tiger safari and so on.

Jeg hadde rett, de tyske jentene som stirret de er på samme prosjekt som oss. vi møtte også noen svenske som skulle arbeide frivillig, men de var på et annet :)

Første inntrykket av India, Delhi er søppel og varmt. og vi *kjøret* bil klokken 5 på natta! Det ligger også mange mennesker på trapper eller under pressning uten for hotell vinduet vårt, og på utgangsdøren skraper det rotter(?) på døren. Frokosten var super sterk kikerter med carry og nan. En skummel juice, fra ødelagte glass mugger. Var godt da.

Ikke er det veldig godt trykk i dusjen på hotellet, men det er nok det beste vi kan forvente på en god stund. så om sjampoen fortsatt er i håret, er ganske trolig.

ellers har vi det fint så langt! Vi har enda ikke sovet ordentlig siden vi dro fra Oslo, og nå nærmer klokken seg halv 9 og da skal vi ta 6 timers buss til Jaipur som vi skal være noen dager!

Neste gang med internett vil dette innlegge få et par bilder.

imens



2 kommentarer: