søndag 18. september 2011

Lalsot igjen.

Da skal vi tilbake til jordhytte nr. 12 og en helg i Jaipur har vært helt fantatisk! I dag dro vi på "sunday-marked" for litt shopping. Vi var de eneste hvite der, så da vi handlet hadde vi plutselig tolv tilskuere som lo. Så vi betalte nok alt for mye, men 6 kroner for en topp og bukse gjør meg ingenting egentlig.

Vi handlet også giftering for 1 kr, men min gikk i stykker så det var et kort forhold. Ble invitert hjem på middag hos et par stykker, og fikk et par shopping kamerater som hjalp oss med å prute. Etterpå møtte vi UK-menneskene og reiste og så på en turist-attraksjon som var det mest randomme ever. Var et observatorium-park. Alle byggningene hadde trapper, men det var ikke lov å gå på dem. veldig fristende.

Før vi avsluttet jaipur oppholdet vårt på pizzahut med pizza og brownie. yammi. Nå gleder jeg meg til å komme tilbake til lalsot for å få karbohydrat maten på campen. nei.

så da snakkas vi om to uker for neste helg skal vi på kamelsafari. hvis ikke det har skjedd ett underverk med strømmen på campen. forhåpenligvis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar