fredag 16. september 2011

im phiin

Sier det igjen, utrolig hva som blir en vane!!! Nå har vi snart levd en uke uten strøm og internett (med unntak) og det er ikke så ille. Bare veldig mye "time to kill".

Dagene går for det meste til planlegging, undervisning, spise og sove. Vi har ikke helt kommet overns med romkameratene våre, som er av ALLE ARTER, men vi blir bedre kjent for hver dag som går.

Det er veldig spennende å være lærer for 5. og 6. klasse i engelsk også. Selv om ca. 30 elever på en lærer som ikke kan hindi (meg) kan være vrient til tider. Hvertfall når alle begynner å rope "play play play play"

På ettermiddagen er vi å underviser hos "snake charmers" altså naboene våre, de er vel omtrent 12-15 barn. Ganske vrient siden de er på veldig forskjellige nivåer. Noen kan hele alfabete og kan stave en del ting, mens andre ikke kan telle til 3. Men de er veldig sjarmerende og søte, også fulle av energi. Selvfølgelig veldig skittende, så når de skal kose og klemme kan det bli litt ubehagelig. Ikke kast noen indiske barn opp i luften eller snurr dem rundt, da er de frelst og de vil henge på deg til evig tid.

Fyren som møtte oss på hotellet vi bor på (for vi er i jaipur i helgen) spurte hvor folk var fra, så kikket han på meg og sa "japanis?"................

Chillern på taj mahal da.

taket på taj mahal!

Og vi ble rene kjendisene på taj mahal!





Akkurat posa håndhilsene på en indisk dame, ikke eneste gangen for å si det sånn. hahah




Her bor vi, jordhytte nr. 12

selvlysende mikkemus sengetøy!

Slik vasker du Indian-style, med en kost. Nå ble det rent og fint. nei

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar